O nuntă din Târgu Mureș s-a încheiat la spital pentru zeci dintre invitați. În timp ce se bucurau alături de miri de ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai bună zi din viața lor, nuntașii au început să acuze stări de rău, la scurt timp după ce au mâncat din meniul pregătit de către restaurant pentru nuntă.

40 de persoane au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară, iar cinci dintre aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, astfel că au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Mureș. 

nunta, toxiinfectie, ambulanta, invitati nunta

Oamenii au început să se simtă rău în timpul evenimentului. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV: Care ar putea fi cauzele morţii celor trei pacienţi de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, după ce au mâncat pește: ”Se moare dintr-o afecțiune digestivă dacă nu este corectată la timp”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Este vorba de cinci pacienți care s-au prezentat în serviciul de urgență, în cursul nopții, cu simptomatologia unei toxiinfecții alimentare, deci grețuri, vărsături și un sindrom diareic, stabili hemodinamic și respirator”, a declarat Vlad Nekula de la UPU Mureș.

Dintre ceilalți invitați care au început să acuze stări de greață, vărsături și diaree, majoritatea au ales totuși să nu meargă la spital, ci să se trateze la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie. 

Despre situația nefericită a nuntașilor au aflat și autoritățile sanitare locale, care au intrat în acțiune și au demarat o anchetă epidemiologică pentru a determina ce s-a întâmplat cu exactitate la restaurantul cu pricina.

„Avem o suspiciune de focar de toxiinfecție alimentară. E în curs de desfășurare o anchetă epidemiologică. Lucrurile sunt în dinamică. Pot evolua. Noi deocamdată știm doar de cele cinci cazuri”,

a spus Iuliu Moldovan, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Mureș, notează kanald.ro.

Citește și: Un restaurant cunoscut din Sectorul 2 al Capitalei, închis temporar de ANPC. Inspectorii au aplicat amenzi în valoare de 53.000 de lei

nunta, toxiinfectie, ambulanta, invitati nunta

Pe fir au intrat și autoritățile. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si