Dupa ce au petrecut pe ritm de manele pana la 5 dimineata doi petrecareti ar fi incercat sa plece fara sa achite nota de plata.Patronul ar fi iesit dupa cei doi, moment in care a izbucnit un adevarat scandal.La fața locului s-au deplasat echipaje de jandarmi, care au identificat persoanele implicate.

Citeste si: Cum să faci cel mai frumos dovleac de Halloween

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Incidentul a avut loc la Sala de Marmură din Casa Presei Libere, la evenimentul numit „Maneloween”.Conform Politiei Capitalei trei persoane au ajuns la audieri, una fiind dusă apoi la spital, la cerere.Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”.

Citeste si: Halloween 2022: Superstiții privind această sărbătoare

Cum să faci cel mai frumos dovleac de Halloween

Anual, Halloweenul este celebrat pe data de 31 octombrie. În ultimii ani a devenit una dintre cele mai cunoscute sărbători, inclusiv în România. Halloween înseamnă costume înfricoșătoare, machiaje spectaculoase, dar și preparate și băuturi special pregătite în acest sens.

Citeste si: Halloween 2022: Idei de costume pentru toate vârstele

De câțiva ani,  Halloweenul  este o sărbătoare împrumutată și în România. Această sărbătoare și-a câștigat adepți, mai ales că în noaptea de 31 octombrie, cei care merg la petreceri se deghizează în zâne, vrăjitoare, prințese, prinți.

Sărbătoarea de Halloween  este atribuită americanilor, chiar dacă originile ei sunt europene.

Denumirea sărbătorii este prescurtarea de la “All-hallow-evening”, mai exact, ziua tuturor sfinților.

Citeste si: Spiritul de Halloween, adus în restaurante

În ciuda faptului că este o sărbătoare păgână, aceasta a fost acceptată de biserica catolică și protestantă. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si