Close sidebar
Close sidebar

"De la ma-ta am banii de X5" - Asta e raspunsul unui directoras din Timisoara! Video REVOLTATOR!

Un filmulet postat pe retelele de socializare arata ca uneori nesimtirea unor persoane cu functii destul de importante nu are limita.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un cetatean din Timisoara l-a surprins pe Directorul unei societati aflate in subordinea Primariei care statea parcat intr-o zona interzisa. In momentul in care a fost luat la intrebari, Andrei Dragila, seful Horticultura, s-a aprins si a inceput sa ii adreseze cuvinte urate cetateanului. "Eu am intors masina, nesimtitule! Pe unde sa ies, mai nebunule? Du-te, dom'ne, de aici si lasa-ma in pace! Chiar te iei de mine? Te rog frumos sa ma lasi in pace. Nu fi nesimtit! Cum vrei sa ies? Sa dau cu spatele, bai, tampitule?", a urlat acesta.

Imediat, cel care filma, a rabufnit. "Toti credeti ca suntem terchea-berchea, dar noi va platim salariile. Nu ti-ai permis tu X5 din salariu de bugetar. Pot sa va intreb ce salariu aveti? Eu mi-am luat masina din banii mei munciti. Dumneavoastra din ce bani aveti masina asta?", i-a spus acesta, moment in care s-a lovit de un raspuns uluitor.

"De la ma-ta!", i-a spus sec directorul, dupa care l-a amenintat cu bataia.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Contactat de cei de la adevarul.ro, Andrei Dragila, a spus ca s-a confruntat cu un comportament extrem de nesimtit al celui care il filma si de aceea si-a iesit din minti. "A fost de-a dreptul nesimtit. Sincer va spun. A tras de usa de la masina si atunci i-am spus categoric: Dom'ne, daca iti trag una, nu stiu ce iti fac. Cum iti permiti sa tragi de masina mea? E normal sa te pui in fata unei masini.

Au venit si doi baieti care erau acolo si i-au spus sa ne lase sa iesim, dar asta nu a mai filmat", si-a motivat acesta gestul.

Tu cine crezi ca are dreptate?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI