Un incident șocant a avut loc într-un liceu din Ploiești. Se pare că pe holurile insituției de învățământ ar fi fost pulverizat spray lacrimogen. Din acest motiv, o elevă de 16 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, ajungând la spital, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

A ajuns direct la spital de pe băncile liceului

Conform sursei citate anterior, incidentul ar fi avut loc în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11:30, Liceul Tehnologic „1 Mai” din Ploiești.

Una dintre eleve, în vârstă de 16 ani, s-a prezentat la cabinetul medical al școlii prezentând stări de rău, după ce, pe holurile instituției ar fi fost pulverizat un spray lacrimogen. Adolescenta ar fi început să acuze stări de rău după ce, în drum spre grupul sanitar al instituției, ar fi simțit un miros intens-înțepător.

Citește și: Cine a câștigat premiul de 725.000 de euro la Loto 6/49 din luna aprilie? Bărbatul ar fi jucat mereu aceeași variantă: „Continuaţi să jucaţi!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Asistentul ar fi alertat imediat autoritățile.

Se pare că polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și fac cercetări pentru a descoperi identitatea persoanei care a pulverizat spray-ul lacrimogen.

În cauză, autoritățile au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.  

Citește și: Tragedie fără margini în Constanța! Un bărbat, dat dispărut de soție în urmă cu câteva zile, a murit ce după s-a aruncat pe podul de la Agigea

poltiist

Foto simbol- polițist

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

„La data de 14 mai a.c., în jurul orei 11,30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, în calitate de asistent medical al unei unități de învățământ din municipiu, că o persoană s-a prezentat la sediul cabinetului ca urmare a intrării în contact cu o substanță dintr-un spray iritant lacrimogen. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări stabilindu-se faptul că, în jurul orei 11:15, o elevă de 16 ani, ieșind din clasă pentru a merge la grupul sanitar, ar fi simțit pe hol un miros intens-înțepător care i-a provocat o stare de rău, la fața locului ajungând un echipaj medical care a preluat-o pe tânără”, a transmis într-un comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si