Desi a intampinat probleme in aceasta saptamana cu ninsorile, primarul general al Capitalei, Gabi Firea, a declarat ca autoritatile sunt pregatite, chiar daca urmeaza inca o saptamana extrem de grea din punct de vedere meteorologic.

"Anul acesta am avut ninsoare abundenta, un strat de 63 de cm. Acum suntem in comandament de iarna si pregatim varful de ninsoare de saptamana viitoare, pentru ca luni seara va ninge, marti de asemenea va ninge abundent, miercuri si joi va mai scadea ninsoarea in intensitate.
Ne asteapta inca o saptamana grea in Capitala si in zona limitrofa. Trebuie sa facem fata, atat autoritati, cat si cetateni, valului de ninsori. Suntem in teren, in grafic, chiar realizam modul de a interveni eficient luni seara pentru ca va incepe sa ninga. Pe parcursul zilei de marti si, de asemenea, miercuri, deoarece cursurile nu au inceput in aceasta saptamana, dar ele sunt anuntate sa inceapa de luni. Rugamintea va fi si vom anunta la comandamentul de luni catre scoli, catre directori prin discutii cu Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul scolar sa fie intelegere pentru elevii care vor intarzia marti dimineata la scoala. Luni incepe scoala, se deschid cresele si gradinitele. Luni seara e posibil sa anuntam inceperea cursurilor de la 9 dimineata, nu de la 8, tocmai pentru a da posibilitatea tuturor elevilor sa ajunga la timp la cursuri, dar cursurile nu se mai intrerup, desi vremea in Bucuresti va fi destul de dificila"
, a declarat, la Romania TV, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si