La doua zile de la tragicul eveniment in urma caruia Alina Ciucu si-a pierdut viata, o femeie, in varsta de aproximativ  65 de ani, a atacat o alta tanara la statia Unirea 2. Batrana a agresat-o si a amenintat-o cu moartea, dar apoi, s-a temut de multime si a plecat. A fost gasita de Politia Transporturi peste putin timp in zona Pipera si dusa la audieri, pentru a se stabili daca trebuia retinuta pentru mai mult timp sau doar pentru a da declaratii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Dupa investigatii ale oamenilor legii s-a aflat ca agresoarea era mama lui Mereuta Eugen, barbatul care a socat Bucurestiul pe 5 octombrie, atunci cand, dintr-odata, a atacat in metrou o femeie, lovind-o cu pumnii in cap.

Persoanei i-au sarit atunci in ajutor sotul si doi calatori, care au reusit sa il imobilizeze pe individ!

Culmea este ca, la vremea respectiva, barbatul nu a fost bagat in duba de catre politisti, ci a fost dus cu ambulanta la spital, pe considerentul ca ar suferi de boli psihice! Cu toate acestea, unul dintre oamenii legii a sustinut ca, din pacate, in viitor, un asemenea individ ar putea fi lasat liber  pe strada, dupa ce va fi investigat de medici si pus pe un tratament.

Mai mult, si-a manifestat temerea ca astfel de situatii s-ar mai putea intampla si altadata. La numai doua luni, ingrijorarea lui s-a transformat in realitate! O femeie a murit impinsa pe sine, iar alta abia a scapat!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si