Joyce Wright, o femeie în vârstă de 83 de ani, a fost externată în mod eronat din spital și a fost preluată de personalul ambulanței, care a lăsat-o pe bătrânică la casa altui pacient.

Andy, fiul femeii, care are 55 de ani, habar nu a avut de cele întâmplate. Acestuia nu i s-a spus că mama lui a fost trimisă „acasă” în cursul zilei de marți. Bărbatul susține că această greșeală a fost descoperită atunci când rudele celuilalt pacient au găsit-o pe Joyce în casa lor, miercuri dimineață.

Femeia a fost dusă la 65 de kilometri de locul în care locuiește, de fapt.

Citește și: „Lumea nu poate vedea o altă Hiroshima”. O țară arabă avertizează că ar putea să obțină arma nucleară

Când și-au dat seama de ceea ce s-a întâmplat, personalul de la ambulanță a alergat la proprietatea din Skegness, Lincs, acolo unde o lăsaseră pe doamna Wright. Femeia se afla încă în dormitorul de la etaj al casei pacientului greșit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De necrezut! O bătrânică a fost externată din spital și dusă la domiciliul greșit. Femeia a fost lăsată în casa unui străin

Bătrâna a fost confundată cu o altă pacientă

Femeia în vârstă de 83 de ani a fost dusă înapoi la spital, dar familia ei este devastată și lovită de „eroarea epică”.

„Este de necrezut. Dacă i-au dat mamei mele medicamente greșite? Credeam că pacienții poartă brățări, așa că acest lucru nu se poate întâmpla”,  a declarat fiul femeii.

Citește și: Sabine s-a stins din viață după ce a furat de la mama sa suma record de 120 de milioane de lire. Actrița cu origini românești a căzut de la balcon

Bătrâna în vârstă de 83 de ani din Sleaford, Lincs a fost internată la spitalul din Boston după o cădere și a fost confundată cu o altă pacientă din Skegness care era gata să fie externată.

„Am vorbit atât cu pacienții, cât și cu familiile lor pentru a ne cere scuzele sincere și sincere. Acest lucru se încadrează în mod clar sub standardul de îngrijire pe care vrem să-l oferim. Este în curs de revizuire pentru a se asigura că nu se va întâmpla din nou”,  au transmis reprezentanții spitalului în urma incidentului.

Citește și: Un copil de un an din SUA și-a pierdut viața din cauza unei supradoze de droguri, iar alți trei sunt în stare gravă la spital: ”Mi-e dor de el, îl vreau înapoi”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si