Întâmplarea nefericită a avut loc chiar înainte de Crăciun. Ei au primit, în loc de urări cu ocazia sărbătorilor, un SMS prin care erau înștiințați că au o formă agresivă de cancer pulmonar.

Crăciun cu sperieturi

Ca și cum nu era de ajuns, în mesaj li se cerea să completeze și un formular, care e solicitat de obicei doar atunci când medicul crede că pacientul are mai puțin de 6 luni de trăit.

Citește și: Şefa FMI, previziuni sumbre pentru 2023: ”Va fi un an greu”. Ce se va întâmpla cu marile economii ale lumii?

Clinica ce are aproximativ 8.000 de pacienți și-a cerut imediat scuze pentru disconfortul creat. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vă rugăm să acceptați sincerele noastre scuze pentru mesajul anterior! Trebuia să fie: Vă dorim un Crăciun fericit și un an nou fericit! ”. 

Nu se știe exact câți dintre ei au primit acest mesaj înspăimântător.

Anul Nou 2023. Mesaje originale de trimis pe 1 ianuarie 2023: ”Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont”

Anul Nou 2023. An de an, pe 1 ianuarie, trimitem mesaje frumoase pentru cei dragi. Vă prezentăm mai jos o serie de urări originale de trimis de An Nou 2023 familiei și prietenilor.

Citește și: Eveniment șocant de Anul Nou: Președintele Bulgariei a pozat alături de cancelarul austriac

Anul Nou 2023  a sosit! Pe 1 ianuarie 2023, e momentul să trimiți  mesaje frumoase de Anul Nou 2023   familiei și prietenilor, să le urezi toate cele bune pentru noul an care tocmai a început.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si