Close sidebar
Close sidebar

De nedescris: O clinică din Anglia a trimis mesaje pacienților potrivit cărora au cancer, în loc de urări de Crăciun

Sperietură de zile mari chiar de Crăciun, când mai mulți pacienți ai unei clinici din Anglia au primit mesaje conform cărora ar avea cancer, când de fapt trebuiau să primească urări de Crăciun. Cum s-a produs eroarea?

Laura Macovei,

De nedescris: O clinică din Anglia a trimis mesaje pacienților potrivit cărora au cancer, în loc de urări de Crăciun

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întâmplarea nefericită a avut loc chiar înainte de Crăciun. Ei au primit, în loc de urări cu ocazia sărbătorilor, un SMS prin care erau înștiințați că au o formă agresivă de cancer pulmonar.

Crăciun cu sperieturi

Ca și cum nu era de ajuns, în mesaj li se cerea să completeze și un formular, care e solicitat de obicei doar atunci când medicul crede că pacientul are mai puțin de 6 luni de trăit.

Citește și: Şefa FMI, previziuni sumbre pentru 2023: ”Va fi un an greu”. Ce se va întâmpla cu marile economii ale lumii?

Clinica ce are aproximativ 8.000 de pacienți și-a cerut imediat scuze pentru disconfortul creat. 

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vă rugăm să acceptați sincerele noastre scuze pentru mesajul anterior! Trebuia să fie: Vă dorim un Crăciun fericit și un an nou fericit! ”. 

Nu se știe exact câți dintre ei au primit acest mesaj înspăimântător.

Anul Nou 2023. Mesaje originale de trimis pe 1 ianuarie 2023: ”Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont”

Anul Nou 2023. An de an, pe 1 ianuarie, trimitem mesaje frumoase pentru cei dragi. Vă prezentăm mai jos o serie de urări originale de trimis de An Nou 2023 familiei și prietenilor.

Citește și: Eveniment șocant de Anul Nou: Președintele Bulgariei a pozat alături de cancelarul austriac

Anul Nou 2023  a sosit! Pe 1 ianuarie 2023, e momentul să trimiți  mesaje frumoase de Anul Nou 2023   familiei și prietenilor, să le urezi toate cele bune pentru noul an care tocmai a început.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI