Arpad Kendi: Era o jena sa intru asa, oamenii sunt mai curati, mai eficienti.. V-a fost rusine sa mergeti la frizer? Si rusine, si jena.

Arpi- omul fara adapost, a ajuns la frizer dupa ce un instructor de arte martiale l-a vazut pe strada si l-a convins.  Odata asezat pe scaun, stilistul s-a oferit sa-l tunda gratuit, chiar daca transformarea a durat mai bine de o ora.

-A fost un pic cam dificil sa-l tund pentru ca avea parul mare. Si barba a fost foarte mare.

DOARME SUB CERUL LIBER  

-Imi pun cartoanele astea aici. Aici e patul meu ca ploua, ca e frig. Trebuie sa ma descurc un pic. Mai pun o jacheta jos aici si ma invelesc cu sacul de dormit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Povestea barbatului este una trista. A  muncit de la 16 ani in mina de la Lupeni. Dupa zece ani a ramas fara serviciu, dar si fara sotie, asa ca a plecat la munca, in Anglia si Germania.

-Ce s-a intamplat cu banii dumneavoastra? I-am luat si i-am investit in cauza asta de a merge in strainatate si a munci, si a face un profit care credeam noi ca ne ajuta.

Dorul de casa l-a facut sa se reintoarca in Romania, unde a incercat in zadar sa-si mai gaseasca de munca. Dupa ce si-a cheltuit toti banii, s-a trezit in strada.

-Banii cat am putut sa-i fac i-am facut. S-au terminat si am ajuns pe strada.

Oamenii din centrul istoric al Timisoarei il cunosc pe Arpi si-l ajuta cum pot: cu mancare sau chiar cu o bautura calda.

-Intotdeauna cand il vedem mergem dupa el sa ii dam o cafea. Din pacate e prea sfios sa intre inauntru. Multumesc! Cu mare placere!

Stefan Cojocnean, profesor de sport: Mi s-a parut un om deosebit de modest, de cuminte si niciodata nu a cersit.

Pentru ca are o noua infatisare Arpi spera sa isi gaseasca un loc de munca. Frizerul i-a promis ca il va tunde o data la trei saptamani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si