Close sidebar
Close sidebar

De o transformare spectaculoasa a avut parte un biet om fara adapost din Timisoara. De 5 ani nu mai fusese la frizer! Rezultatul ne lasa fara cuvinte.

Nici chipul nu i se mai vede - barba ca de mos craciun l-a acoperit cu totul pe omul strazii. Timp de aproape 5 ani, barbatul nu s-a tuns...de rusine!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Arpad Kendi: Era o jena sa intru asa, oamenii sunt mai curati, mai eficienti.. V-a fost rusine sa mergeti la frizer? Si rusine, si jena.

Arpi- omul fara adapost, a ajuns la frizer dupa ce un instructor de arte martiale l-a vazut pe strada si l-a convins.  Odata asezat pe scaun, stilistul s-a oferit sa-l tunda gratuit, chiar daca transformarea a durat mai bine de o ora.

-A fost un pic cam dificil sa-l tund pentru ca avea parul mare. Si barba a fost foarte mare.

DOARME SUB CERUL LIBER  

-Imi pun cartoanele astea aici. Aici e patul meu ca ploua, ca e frig. Trebuie sa ma descurc un pic. Mai pun o jacheta jos aici si ma invelesc cu sacul de dormit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Povestea barbatului este una trista. A  muncit de la 16 ani in mina de la Lupeni. Dupa zece ani a ramas fara serviciu, dar si fara sotie, asa ca a plecat la munca, in Anglia si Germania.

-Ce s-a intamplat cu banii dumneavoastra? I-am luat si i-am investit in cauza asta de a merge in strainatate si a munci, si a face un profit care credeam noi ca ne ajuta.

Dorul de casa l-a facut sa se reintoarca in Romania, unde a incercat in zadar sa-si mai gaseasca de munca. Dupa ce si-a cheltuit toti banii, s-a trezit in strada.

-Banii cat am putut sa-i fac i-am facut. S-au terminat si am ajuns pe strada.

Oamenii din centrul istoric al Timisoarei il cunosc pe Arpi si-l ajuta cum pot: cu mancare sau chiar cu o bautura calda.

-Intotdeauna cand il vedem mergem dupa el sa ii dam o cafea. Din pacate e prea sfios sa intre inauntru. Multumesc! Cu mare placere!

Stefan Cojocnean, profesor de sport: Mi s-a parut un om deosebit de modest, de cuminte si niciodata nu a cersit.

Pentru ca are o noua infatisare Arpi spera sa isi gaseasca un loc de munca. Frizerul i-a promis ca il va tunde o data la trei saptamani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI