Cu o saptamana inainte de BLACK FRIDAY, in acest depozit de haine de la marginea Capitalei e o forfota generalizata. Sunt peste 700.000 de produse vestimentare care trebuie etichetate, scanate si, apoi, aruncate in ringul reducerilor.

"Vom avea peste 150 de mii de articole de imbracaminte de sezon pentru femei. 80.000 de articole de incaltaminte de sezon pentru femei, vom avea peste 40 de mii de rochii, vom avea peste 80.000

de produse de imbracaminte de sezon pentru barbati", spune Andrei Chirila, sef marketing.

Si, pentru ca vorbim de cea mai asteptata vineri din an, organizatorii promit taieri serioase de preturi. Se lauda ca cel mai ieftin produs va fi 25 de lei si ca reducerile vor ajunge si pana la 90%.

"Reducerile de peste 90%, in general, inseamna ca vom vinde produse si sub pretul de achizitie si noi estimam ca vor fi undeva in jur de 30%." ,spune Andrei Chirila, sef marketing.

In momentul in care ajungi intr-un depozit de haine de peste un hectar, evident ca primul impuls va fi acela de a-ti cauta haine. Doar ca, astazi, m-am gandit sa ma pun in pielea unei doamne sau domnisoare, asa ca facem un mic research, sa vedem cat ne-ar costa o rochie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Hai sa vedem daca gasim o geaca.
Pentru ca e frumos sa ai si un palton din lana il adaugam si pe acesta la colectie. Ce-ar mai trebui? A, ceva de incaltat. Uite c-am primit si ajutor.

Nu te pui cu barbatii, nu?

Dac-ar fi sa tragem linie, atunci aceasta tinuta ar costa, astazi, in jur de 900 de lei. Cine are rabdare pana saptamana viitoare ar putea sa o cumpere chiar si la jumatate de pret. 

Pe cat de ciudate ar putea parea aceste idei, sa stiti ca unii romani se dovedesc extrem de inventivi cand vine vorba de Black Friday. Asa ca, anul acesta, pana si piatra e la super oferta.

"Sunt si acei clienti care isi doresc, de exemplu, sa faca o piatra funerara sau orice amintire pentru animalul de companie care nu mai este in viata si-atunci isi doresc o personalizare pe o piatra, pe un bolovan", spune Mariana Bradescu, managing partner.

Daca, totusi, nu aveti planuri atat de sumbre, sa stiti ca marmura, granitul sau travertinul vor fi reduse chiar si cu 80%. Deloc rau daca vreti un blat nou de bucatarie sau niste scari lucioase.

Daca v-ati dorit vreodata mobilier din piatra, dar nu v-ati permis, pentru ca, haideti sa fim sinceri, nu e cea mai ieftina varianta, anul acesta puteti sa incercati ardezia. Ei bine, da, acestea sunt mici bucati de piatra, dar sunt atat de subtiri incat, practic, puteti imbraca orice piesa de mobilier din casa dumneavoastra., inclusiv un dus."

Pe lista reducerilor mai putin obisnuite de Black Friday se mai regasesc biletele de avion pentru cei care merg la interviuri in strainatate, sesiuni intregi de cosmetica sau intrari aproape gratuite la diferite concerte.

Bani sa aveti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si