Au urmat opt luni de procese, iar sentinta data de magistratii Judecatoriei Pitesti i-a nemultumit grav pe membrii familiei tinerei ucise. Andrei Caramelea a fost condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare pentru fapta sa.

Sentinta a fost atacata cu apel, iar parintii tinerei spera ca barbatul sa primeasca o condamnare la inchisoare pe masura gravitatii faptei sale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tanarul a intrat cu peste 80 de kilometri la ora intr-un grup de angajati ai fabricii, in zona respectiva fiind o limitare la numai 5 kilometri la ora. Persoana care a murit se numeste Irena Ilic, avea 27 de ani si era din Serbia. Fata urma sa plece in curand la ea, in Serbia.

De atunci, mama tinerei, este distrusa. O apropiata de-a familiei a marturisit ca, in momentul in care a auzit ca fata ei a murit, mama tinerei a sarit din masina in mers, avand nevoie de interventia medicilor.

De atunci, rudele spun ca isi striga fata in fiecare zi si mangaie pozele cu ea.

Irena era in ultima zi de lucru la fabrica respectiva si urma sa se marite peste numai trei

luni, dar logodnicul ei este acum un munte de durere si neputinta. "Relatia noastra a fost idilica. La sfarsitul lui 2016 ambii am ajuns la concluzia ca ne-am gasit jumatatea alaturi de care doream sa ne traim restul vietii. Nunta noastra era programata pentru inceputul verii lui 2017. Dupa ce un prieten care lucra cu ea mi-a transmis vestea tragica, am lesinat. Viata si visele mele au fost ruinate. Aceasta tragedie a luat cu sine tot ce era mai frumos in viata mea si mi-au ramas doar singuratatea si tristetea. In inima mea, care batea pentru Irena, este un gol pe care sunt sigur ca nicio femeie nu o sa reuseasca sa il umple vreodata", a fost marturia lui Dusan Bijeljic, logodnicul tinerei, noteaza cei de la adevarul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si