Un detaliu șocant a fost scos la suprafață în timpul anchetei: proveniența armei cu care tânărul a ucis-o pe Meliss, în Grădina Botanică, în timp ce se plimba cu iubitul său. 

De unde ar fi avut acesta arma crimei? 

Proveniența armei cu are a fost ucisă Meliss. De undear fi avut ucigașul, cuțitul?

Meliss, o fată în vârstă de 14 ani, a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova, în urmă cu aproape un an.

Tânăra și-a găsit sfârșitul în mâinile fostului iubit, care, din motive necunoscute încă, ar fi omorât-o pe tânără în timp ce se plimba cu noul prieten.

meliss

De unde avea tânărul care a ucis-o pe Meliss, în Grădina Botanică, arma? Detaliul șocant scos la iveală în timpul anchetei

[Sursa foto: Facebook]

Meliss a fost înjunghiată mortal, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva, din păcate. Tânărul care o însoțea a fsot internat pe o perioadă îndelungată, fiind în stare gravă. Ucigașul lui Meliss l-a atacat și pe acesta la momentul tragediei.

În timpul anchetei, autoritățile ar fi descoperit de unde ar fi avut tânărul, care urma liceul militar, arma. Se pare că băiatul ar ucis-o pe Meliss cu un cuțit pe care l-ar fi primit cadou de la tatăl său, când a împlinit vârsta de 14 ani, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Alexandru avea vârsta de 17 ani în momentul în care a decis să îi ia viața lui Meliss.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de mama lui Meliss, tânăra ucisă în Grădina Botanică din Craiova: „Copil frumos si curajos, vesnic te vom iubi!”

meliss

De unde avea tânărul care a ucis-o pe Meliss, în Grădina Botanică, arma? 

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Părinții lui Meliss cer pedeapsa pe viață pentru cel care le-a ucis fata

Părinții copilei ucise în Grădina Botanică cer ca ucigașul să fie pedepsit cu închisoare pe viață. 

Pentru noi cred că este mai puţin important. Doamna preşedinte va hotarî, nu cred că există mai puţin decât maxim. Maxim pentru aşa ceva 15 ani, a declarat tatăl lui Meliss, potrivit observatornews.ro.

Dorința părinților lui Meliss este susținută și de prietenii acesteia. La ultima înfățișare în fața instanței, oamenii au protestat pentru a se face dreptate în cazul lui Meliss.

Închisoare pe viaţă! Închisoare pe viaţă!,   au cerut oamenii pentru ucigașul lui Meliss.

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, judecătorii ar urma să dea sentința pentru Alexandru, în ceea ce privește crima lui Meliss, pe data de 26 aprilie 2024.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si