Decebal Traian Remeş l-a dat în judecată pe Traian Băsescu, în ciuda faptului că în urmă cu o lună a anunţat că se află internat în spital pentru probleme cu respiraţia. Obiectul dosarului este ”acţiune în răspundere delictuală” şi se judecă în materie civilă. Remeş a avut o intervenţie televizată acum câteva săptămâni la Antena 3 în care a spus că ”Băsescu este la capătul tuturor relelor”, făcând referire la faptul că problemele de sănătate le are datorită condiţiilor din închisoare, după o condamnare pe care el o consideră politică.

În aceeaşi emisiune s-a făcut publică o ”listă neagră” care conţinea numele lui Remeş care reprezenta o listă a Comisiei Europene în care se solicita Guvernului României date despre stadiul marilor dosare de corupţie. Documentul era datat 10 octombrie 2012.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acţiunea împotriva lui Băsescu vine la doi ani după ce acesta a câştigat procesul civil intentat de Remeş TVR şi DNA pentru divulgarea probelor din dosarul ”Caltaboşul”, în 2007. Atunci, cele două instituţii şi Rodica Culcer au trebuit să-i plătească lui Remeş despăgubiri civile în valoare de 15.000 lei. Iniţial, fostul ministru l-a chemat în acest proces şi pe Traian Băsescu, însă judecătorii l-au exclus pe acesta din dosar pentru că nu avea calitate procesuală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si