Close sidebar
Close sidebar

Decebal Traian Remeş l-a dat în judecată pe Traian Băsescu! Fostul ministru, condamnat în cazul dosarul ”Caltaboşul”, susţine că fostul preşedinte ”e la capătul tuturor relelor” EXCLUSIV

Decebal Traian Remeş, fost Ministru al Agriculturii, l-a acţionat acum două săptămâni în instanţă pe Traian Băsescu.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Decebal Traian Remeş l-a dat în judecată pe Traian Băsescu, în ciuda faptului că în urmă cu o lună a anunţat că se află internat în spital pentru probleme cu respiraţia. Obiectul dosarului este ”acţiune în răspundere delictuală” şi se judecă în materie civilă. Remeş a avut o intervenţie televizată acum câteva săptămâni la Antena 3 în care a spus că ”Băsescu este la capătul tuturor relelor”, făcând referire la faptul că problemele de sănătate le are datorită condiţiilor din închisoare, după o condamnare pe care el o consideră politică.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În aceeaşi emisiune s-a făcut publică o ”listă neagră” care conţinea numele lui Remeş care reprezenta o listă a Comisiei Europene în care se solicita Guvernului României date despre stadiul marilor dosare de corupţie. Documentul era datat 10 octombrie 2012.

Acţiunea împotriva lui Băsescu vine la doi ani după ce acesta a câştigat procesul civil intentat de Remeş TVR şi DNA pentru divulgarea probelor din dosarul ”Caltaboşul”, în 2007.

Atunci, cele două instituţii şi Rodica Culcer au trebuit să-i plătească lui Remeş despăgubiri civile în valoare de 15.000 lei. Iniţial, fostul ministru l-a chemat în acest proces şi pe Traian Băsescu, însă judecătorii l-au exclus pe acesta din dosar pentru că nu avea calitate procesuală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI