Close sidebar
Close sidebar

Deces la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală! O elevă diagnosticată cu meningită a murit

O elevă de la Liceu „Gheorghe Lazăr” a murit joi. Fata fusese diagnosticată cu meningită.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

ACTUALIZARE. Din informațiile reporterilor Kanal D, fata a ajuns la Spitalul Universitar joi dimineață, în jurul orei 4. Era conștientă, dar starea ei s-a degradat rapid. A fost intubată și ventilată, iar, în cele din urmă, medicii au decis să o trimită la Institutul „Matei Balș”, după confirmarea diagnosticului.

Tot personalul medical care a intrat în contact cu eleva a luat tratament profilactic și s-a făcut și dezinfecția necesară.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În această dimineață, DSP București a primit o informare cu privire a unui caz de meningită meningococică fulminantă la Liceul „Gheorghe Lazăr”.  Imediat, medici din cadrul compartimentului de epidemiologie s-au deplasat la liceu și au început ancheta epidemiologică. 

Citeste si: VIDEO| Tragedie fără margini într-o familie din Ploiești. Un bebeluș de șase luni a murit. Mama îndoliată spune că „Putea fi salvat!”

Au fost luate si primele măsuri, mai exact s-a administrat tratament profilactic contactilor și s-au recoltat probe pentru exudate faringiene. Urmează ca mâine sa fie realizată dezinfecția în tot liceul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI