Emily Smith, mama de 26 de ani a doi copii, a fost nevoită să aleagă ce copil să salveze primul după ce mașina sa a explodat în parcarea centrului comercial.

Potrivit declarațiilor femeii, în momentul în care a pornit mașina, a început să iasă foarte mult fum și, imediat după, au început să iasă flăcări de sub mașină. Norocul acesteia a fost că în zonă se afla un bărbat care i-a sărit imediat în ajutor.

Citeste si: Un tânăr de 22 ani a accidentat grav un bătrân! Băiatul circula fără permis și a produs o nenorocire!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

„Copilul meu, în vârstă de trei ani, țipa și era conștient de ceea ce se întâmpla, așa că am apucat mai întâi centura de siguranță și am scos-o pe fată”, a spus Emily.

Imediat după ce a reușit să o salveze pe cea mică, femeia a încercat să salveze și copilul de 11 luni, însă centura sa de siguranță era înțepenită, singura soluție fiind aceea de a dezbrăca copilul și de a fugi cu el din calea flăcărilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si