Close sidebar
Close sidebar

Decizia luata de sotul politistei criminale la o zi dupa ce si-a inmormantat familia! “Trebuia sa faca acest lucru!”

Apropiatii lui Constantin Lepadat sustin ca acesta va sta o perioada in concediu

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu o zi, politista din Gorj care si-a luat viata dupa ce si-a omorat copilasul de sase luni si mama a fost ingropata in comuna Balesti! Sotul femeii, si el om al legii, Constantin Lepadat, a fost distrus la cimitir si pare ca nu isi revine din soc!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sotul politistei criminale s-a hotarat! Nu se mai duce la serviciu!" Omul este ingrozit"

De altfel, surse apropiate barbatului sustin ca acesta ar fi decis sa isi ia un concediu prelungit, pana va realiza cu adevarat ce s-a intamplat in familia lui!

“Omul este ingrozit, abia mai poate sa vorbeasca. Poate tocmai de aceea, a si luat hotararea sa stea putin acasa si sa isi revina!Trebuia sa faca acest lucru! Sefii sai au fost de acord, in plus, se pare ca il vor supune si unui examen psihologic la reluarea activitatii”, au dezvaluit persoane din preajma familiei Lepadat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI