Daniel Ghiţă s-a întors în ring în stil de mare campion! Luna trecută, la Cluj, după patru ani de absenţă din ring, luptărul de kickbox l-a bătut în doar două minute pe Dzevad Poturak, şi a arătat întregii Românii clasa lui incredibilă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Daniel Ghiţă a făcut un gest incredibil pentru sportivi! De ce a cerut video de la ei!

La terminarea întâlnirii, aşa cum se aştepta toată lumea, Ghiţă l-a provocat pe Cătălin Moroşanu, care s-a autoproclamat ”regele sporturilor de contact” de pe plaiurile mioritice, astfel că,în curând, o dispută între ei se aşteaptă deja cu mare interes!

Până atunci însă, în stilul său, Daniel Ghiţă a făcut un gest incredibil pentru sportivi! Concret, pe adresa lui de socializare, vedeta K.O

a iniţiat un concurs pentru persoanele cărora le place să se lupte în ring. ”Voi antrena 10 sportivi GRATIS, cu condiţia să aibe talent şi sa fie disciplinaţi! Cei mai buni au şansa să facă gratis sport de performanţă.
Îmi puteti trimite un CV si video de la antrenament, sparring, pentru a fi selectaţi”,
a scris campionul!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si