"Vom analiza în ce condiţii se pot relua competiţiile. Acum trebuie să vedem cu atenţie dacă protocoalele elaborate de cluburi îndeplinesc toate condiţiile", a spus ea.

Citeste si: SUA înregistrează peste 2.000 de morţi din cauza covid-19, a treia zi consecutiv. Bilanţul deceselor creşte la 62.906

Competiţiile sportive s-ar putea realua la 16 sau 23 mai. Merkel a precizat că acestea se vor desfăşura fără spectatori, până la 31 august.

Cele 36 de cluburi din primele două ligi germane au început, joi, testarea jucătorilor pentru virsusul Sars-CoV-2. Fotbaliştii se antrenează deja, dar cu măsuri stricte de sercuritate pentru a împiedica răspândirea coronavirsului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citeste si: Serviciile de informaţii americane: COVID-19 nu a fost creat de om sau modificat genetic

Pentru Alfons Hormann, preşedintele Comitetului Olimpic German (DOSB), reluarea activităţilor sportive în Germania este esenţială.

"Nu este doar o problemă de sănătate. Este, de asemenea, o chestiune de dispoziţie a oamenilor, care vor beneficia clar de acest tip de bună dispoziţie, exerciţiu şi experienţă comunitară, cu o distanţare responsabilă", a spus Hormann. 

Citeste si: Sute de mii de români ar fi fost infectați cu COVID-19. Anunțul șocant al lui Alexandru Rafila

Campionatul german a fost suspendat la 13 martie, din cauza pandemiei de Covid-19.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si