Sebastian Felecanu, avocatul din Iași acuzat că şi-a omorât iubita gravidă, după ce ar fi aruncat-o de la etajul 6 al unui bloc din Iași a primit un nou verdict din partea magistraților.

Avocatul din Iași se va întoarce în confortul casei lui

După ce a stat în spatele gratiilor doar un an şi şapte luni, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu.

Momentul teribil s-a petrecut în seara zilei de 19 iunie 2021, atunci când cei doi s-ar fi întors de la o petrecere. Un scandal s-ar fi iscat între cei doi, potrivit spuselor vecinilor din bloc. O cameră de supraveghere din zonă ar fi surprins chiar clipa în care Monica Cioată a căzut în gol. Chiar și în ciuda intervenției rapide a medicilor, tânăra avocată din Iași nu a mai putut fi salvată. Aceasta era și însărcinată.

La început acest caz a fost tratat drept o sinucidere, însă pe parcurs dosarul a fost încadrat la omor. În urma unei cereri, avocatul a scăpat de închisoare, fiind lăsat liber.

”Deci, solicitarea noastră de la Curtea de Apel Iași a fost aceea de a se înlocui măsura preventivă, adică de a se dispune asupra libertății personale a inculpatului. Din punctul nostru de vedere, evident că sunt suficiente probe pentru nevinovăţia inculpatului, în care noi altfel, am crezut de la bun început", a declarat Mihai Giurgea, avocatul lui Sebastian Felecanu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Decizie magistrați Sebastian Felecanu

El este Sebastian Felecanu.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Ce pedeapsă record au primit părinții fetiței de doi ani care au opărit-o intenționat? Bunica copilului a fost și ea condamnată

Apropiații Monicăi, deranjați de decizia magistraților

La aflarea acestei vești, familia și apropiații Monicăi au rămas șocați, având în vedere gravitatea faptei.

" Să faci un omor şi tu să fii liber. Tu ca judecător, la aproape nici 3 ani de zile, să iei o decizie...acestui inculpat. Să dai o decizie atât de favorabilă, arest la domiciliu mi se pare că nu ai suflet. Mă gândesc la familia acesteia, care cred că va fi în stare de şoc", a spus un prieten al Monicăi, conform Observator.

Decizie magistrați Sebastian Felecanu

Ea este Monica Cioată.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Mărturii tulburătoare ale persoanelor cu dizabilități care erau sechestrate și abuzate în Giurgiu: ”Zbiera la mine. Îmi era frică”

În continuare, bărbatul speră să obțină măsura controlului judiciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si