Close sidebar
Close sidebar

Decizie de ultim moment în cazul lui Sebastian Felecanu, cel care este acuzat că și-a aruncat iubita de la etaj! Avocata gravidă a încetat din viață la scurt timp

Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată după ce a aruncat-o de la etajul 6 al unui bloc a primit un nou verdict. Cei doi s-ar fi certat, după ce au participat la o petrecere.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sebastian Felecanu, avocatul din Iași acuzat că şi-a omorât iubita gravidă, după ce ar fi aruncat-o de la etajul 6 al unui bloc din Iași a primit un nou verdict din partea magistraților.

Avocatul din Iași se va întoarce în confortul casei lui

După ce a stat în spatele gratiilor doar un an şi şapte luni, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu.

Momentul teribil s-a petrecut în seara zilei de 19 iunie 2021, atunci când cei doi s-ar fi întors de la o petrecere. Un scandal s-ar fi iscat între cei doi, potrivit spuselor vecinilor din bloc.

O cameră de supraveghere din zonă ar fi surprins chiar clipa în care Monica Cioată a căzut în gol. Chiar și în ciuda intervenției rapide a medicilor, tânăra avocată din Iași nu a mai putut fi salvată. Aceasta era și însărcinată.

La început acest caz a fost tratat drept o sinucidere, însă pe parcurs dosarul a fost încadrat la omor. În urma unei cereri, avocatul a scăpat de închisoare, fiind lăsat liber.

”Deci, solicitarea noastră de la Curtea de Apel Iași a fost aceea de a se înlocui măsura preventivă, adică de a se dispune asupra libertății personale a inculpatului. Din punctul nostru de vedere, evident că sunt suficiente probe pentru nevinovăţia inculpatului, în care noi altfel, am crezut de la bun început", a declarat Mihai Giurgea, avocatul lui Sebastian Felecanu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El este Sebastian Felecanu.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Ce pedeapsă record au primit părinții fetiței de doi ani care au opărit-o intenționat? Bunica copilului a fost și ea condamnată

Apropiații Monicăi, deranjați de decizia magistraților

La aflarea acestei vești, familia și apropiații Monicăi au rămas șocați, având în vedere gravitatea faptei.

" Să faci un omor şi tu să fii liber. Tu ca judecător, la aproape nici 3 ani de zile, să iei o decizie...acestui inculpat. Să dai o decizie atât de favorabilă, arest la domiciliu mi se pare că nu ai suflet. Mă gândesc la familia acesteia, care cred că va fi în stare de şoc", a spus un prieten al Monicăi, conform Observator.

Ea este Monica Cioată.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Mărturii tulburătoare ale persoanelor cu dizabilități care erau sechestrate și abuzate în Giurgiu: ”Zbiera la mine. Îmi era frică”

În continuare, bărbatul speră să obțină măsura controlului judiciar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI