Close sidebar
Close sidebar

Decizie de ultim moment în privința doctorului Robe, acuzat de tentativă de omor! Cazul ”abatorul de copii” a înspăimântat o țară întreagă

O nouă decie în cazul medicului de la Polizu acuzat că lăsa nou-născuții să moară. Avocatul Adrian Cuculis, cel care se ocupă de acest dosar scoate la iveală noi informații șocante.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cazul medicului ginecolog Florian Robe este în continuare în atenția oamenilor legii!

Ce făcea medicul bebelușilor prematuri?

Acesta a fost găsit ca principal vinovat pentru toate sechelele unui copil născut prematur din data de 25 aprilie 2019. Așadar, la acea vreme, medicul nu a dorit să acorde îngrijiri medicale bebelușului timp de 13 ore, deoarece el a catalogat acel caz ca fiind avort spontan.

„Cel din urmă a declarat naşterea ca fiind un avort spontan al unui produs de concepţie de sex feminin fără semne de viabilitate. Deşi semnele de viabilitate erau evidente şi i-au fost semnalate de personalul medical care a intrat în contact cu nou-născutul, medicul a refuzat nejustificat, timp de peste 12 ore, să ia măsuri pentru acordarea îngrijirilor medicale ”,

a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Acum, a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva lui Florian Robe. Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre acest caz cutremurător, după ce vineri au avut loc o nouă audiere.

”Medicul ginecolog Robe, acuzat în urma cu un an de zile de tentativă la omor calificat prin cruzimi este inculpat în mod oficial, punându-se în mișcare acțiunea penală.

De asemenea a fost extinsă urmărirea penală și pentru fals intelectual. Este unul dintre cele mai șocante cazuri și pentru care am dat numele de “abatorul de copii”. Amintesc, se presupune rezonabil că marii prematuri erau lăsați să moară, aruncați la gunoi la propriu, medicul considerându-i “produse de concepție”. Audierea a avut loc astăzi la parchetul Tribunalului București când medicul a căpătat calitatea de inculpat”, a transmis Adrian Cuculis.

El este medicul Florian Robe.

[Sursa foto: Colaj Facebook& Pixabay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Caz înfiorător în Baia Mare! Un bărbat a fost găsit fără suflare în propria locuință, cu trei cuțite înfipte în corp

Filmul ororilor de la Maternitatea Polizu

Tot avocatul a precizat că ororile din spital au fost și filmate. În anul 2022, mama fetiței care a fost declarată moartă la naștere de către medicul Florian Robe a oferit mărturii cutremurătoare despre întregul caz.

Aceasta a spus în lacrimi că bebelușul ei a ajuns într-un sac, într-o cutie cu capac, după ce o asistentă a descoperit-o pe micuță, care supraviețuise aproximativ 12 ore. Atunci, medicul ar fi spus că fetița a murit în primele secunde de la naștere, dar cu toate astea, asistenta spune că lucrurile nu au stat așa.

”A sunat pe doctorul Robe, i-a spus că este un copil care plânge într-un sac. Acesta, fără scrupule, îi spune: « Adu-l la mine să-i tai din buric, ca să moară»”, a povestit femeia îndurerată.

Imagine reprezentativă pentru un bebeluș.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Momente cumplite pentru o femeie trimisă acasă cu tratament pentru răceală, deşi suferise un infarct: ”Dacă le bagi în buzunar, se uită altfel”

După cele întâmplate, mama a spus că fetița are și acum probleme de sănătate, după ce 5 luni a stat la incubator. Cu toate astea, o minune a făcut ca ea să trăiască.

O altă mamă care a născut la termen în anul 2018 a povestit că la naştere, medicul Florian Robe, i-a scăpat în cap fetiţa nou născută, norocul copilului fiind că nu a căzut direct pe podea, scrie news.ro. Totodată, o altă mamă susține că a trăit un adevărat coșmar, după ce uterul i-a fost cusut de burtă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI