Tribunalul București a respins o cerere a fraților Tate, judecați pentru fapte de crimă organizată, prin care cei doi cereau instanței să fie lăsați să părăsească temporar România în perioada Crăciunului. Mai exact, ei își doreau să își viziteze mama, care a suferit un infarct pe data de 21 decembrie.

Frații Tate, în România de sărbători

Mama milionarilor a fost atunci transportată de urgență la spital și urma să fie supusă unei intervenții.

Deși au sperat până în ultima clipă să poată pleca în Marea Britanie, aceștia au primit un răspuns negativ. Acum, ei au voie să se deplaseze doar pe teritoriul României. 

”Cu inimile îndurerate, împărtășim vestea urgentă că mama lui Andrew și Tristan a suferit un atac de cord subit în această după amiază și a fost transportată de urgență la spital. Situația este în curs de desfășurare și, în acest stadiu, am înțeles că va fi supusă unei intervenții chirurgicale urgentă. Externarea ei din spital este condiționată de succesul acestei proceduri.

Frații solicită amabilitate, intimitate și considerație din partea publicului și a mass-mediei în timp ce traversează aceste momente de incertitudine. Ei sunt profund recunoscători pentru sprijinul și înțelegerea prietenilor, colegilor și binevoitorilor.

Având în vedere această situație critică și devastatoare, Andrew și Tristan speră că instanța va accelera cererea lor de a părăsi temporar țara pentru a fi alături de mama lor și a o sprijini în această perioadă dificilă.

Vor fi furnizate actualizări suplimentare pe măsură ce situația evoluează”,  au declarat avocații acestora.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tate cerere respinsă

Mama fraților Tate are probleme grave de sănătate, după ce a suferit un infarct.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tragedie în prag de sărbători! Un român s-a stins din viață într-un accident cumplit pe o autostradă din Spania

Andrew Tate, mesaj după ce instanța a luat decizia finală în privința cererii lor

Instanța a numit cererea lor ca fiind ”neîntemeiată”. Imediat după decizie, Andrew Tate a ținut să scrie un comentariu, legat de această situație delicată. 

”Statul român a decis că trebuie să fie singură de Crăciun, dacă este în viață”, a scris Andrew Tate pe platforma X.

Tate cerere respinsă

Frații Tate nu au voie să plece în Marea Britanie.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: S-a aflat cine este de fapt autorul masacrului din Praga! Ce a făcut atacatorul înainte de tragedie?

”România și Anglia lucrează mână în mână și m-ar putea extrăda într-o clipă. Sunt cel mai faimos om în viață și nu mă pot mișca fără să fiu înconjurat de oameni.

Care este șansa ca eu să dispar în Anglia? Zero. Nu am fost judecat, nu am fost condamnat. Sunt nevinovat și am un cazier judiciar curat. Am fost la închisoare. 5 luni închis în casa mea. Mi-a fost interzis accesul la mama mea și la țara mea natală. De ce? Din cauza unei infracțiuni? Discuții pe Whatsapp? lNu, pentru că vor să mă facă să tac. Procesul este pedeapsa”, a mai scris Andrew Tate.

Cei doi sunt cercetați în liberate pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane. Mai mult, Andrew este judecat și pentru viol. Există inclusiv și o conversație în care victima acestuia îl acuză că a violat-o de două ori. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si