În pragul iernii, Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei bulversează total românii! După ce, ieri, unul dintre directorii instituţiei a readus în discuţie varianta unei noi taxe de mediu pentru centralele de apartament, astăzi s-a răzgândit. Motivul: autoritatea nu are pârghiile legale pentru o astfel de iniţiativa.

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Unul dintre şefii ANRE a reintrodus în discuţie ideea taxării proprietarilor de centrale termice, mai ales că numărul acestora a crescut cu peste 60 la sută în ultimii 3 ani.

Ideea unor astfel de taxe a apărut prima oară acum 18 ani. Că să va faceţi o idee, o familie de două persoane consumă aproape 10 gigacalorii anual, ceea ce ar însemna aproape 500 de lei în plus la factură.

Preţul gicacaloriei a înregistrat mai multe salturi în acest an şi diferă în funcţie de judeţ. De pildă, bucureştenii vor plăti cu 10 procente mai mult pentru energia termică faţă de iarnă trecută.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si