Close sidebar
Close sidebar

Decizie de ultima ora in cazul batranului batut in Brasov! Dumitru va fi mutat departe de Focsani si Brasov! "Ne-am gandit ca nu va bea..."

Dumitru Neculai, batranul batut de doi tineri in Brasov va fi mutat intr-un centru din Bihor

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dumitru Neculai va fi plasat intr-un centru din Bihor, loc in care va fi supravegheat si i se vor asigura toate conditiile necesare unui pacient cu dementa, scrie digi24.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Am gasit un domn taman in Bihor, la Tinca. Un mare om, care in centrul sau are grija de 300 de oameni. Ia din toata tara. Ne-am gandit ca e bine, ca se va rupe de Focsani si Brasov, ca va avea supraveghere, ca nu va bea, ca va avea toate conditiile.

Bun, dar ce facem cu banii? Ne-am gandit asa: sa facem o casa acolo, cu curte, cu un animal, aproape de centru. Sa o dam in uz domnului Dumitru, dar sa apartina de centrul domnului Pasca Viorel. Sa mai punem 1-2 oameni in ea. Ea in timp sa ramana pentru acel scop, de a ajuta si alti oameni in nevoie. Sunt teribil de multi", a scris medicul care l-a ajutat pe Dumitru Neculai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI