Decizie de ultima ora in cazul educatoarei criminale. Femeia, in varsta de 38 de ani, i-a taiat venele fiicei sale de 4 ani apoi a inecat-o in cada.

Femeia a fost transferata, astazi, de pe Sectia de Terapie Intensiva la cea de Psihiatrie a Spitalului Judetean Timisoara.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

“A fost internata la noi noaptea trecuta, pe Sectia de Terapie Intensiva, cu tentativa de suicid, starea ei generala este buna si a fost transferata in Sectia de Psihiatrie de pe str. Vacarescu din Timisoara”, a declarat Marius Craina, directorul Spitalului Judetean Timisoara, pentru pressalert.ro

Educatoarea nu a mai fost supusa unei evaluari psihologice de ani de zile. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Timis, legislatia a fost modificata in urma cu mai multi ani, astfel ca niciun cadru didactic nu mai este testat psihologic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si