Proiectul prevedea ca în intervalul orar 22.00 – 08.00 parcarea să fie gratuită în staţiunea Mamaia. 

Inițatorul acestei decizii a fost primarul Vergil Chiţac 

Primarul Vergil Chiţac nu a fost prezent la ședință, fiind plecat în concediu. Cei de la USR au propus suspendarea plății parcării și pe timpul zilei.

Citeste si: VIDEO- Numărul mare de infectări din ultima perioada nu îi mai sperie pe românii care vor să plece în vacanță

„Se aprobă suspendarea obligativităţii tarifului de parcare din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia, zilnic, între orele 20 – 08.00, pânâ la 31 decembrie 2022, inclusiv”, a fost decizia luată la finalul ședinței.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ședința a avut loc online, iar din cauza unor probleme tehnice, mai mulți consilieri nu au primit chestionarul unde trebuiau să îşi exprime votul.

Zece consilieri au votat împotrivă, iar 14 s-au abținut

Agenții economici din Mamaia se plâng de faptul că în acest an sunt mult mai puțini turiști, iar prețul parcărilor ar fi unul dintre motive.

Citeste si: Cât a ajuns să coste un weekend la Mamaia? Cea mai cunoscută stațiune de pe litoral duce lipsă de turiști

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a făcut un anunț conform căruia, parcările în municipiu şi în Mamaia vor fi gratuite între orele 22 – 08.

Însă propunerea acestuia nu a fost aprobată de către Consiliului Local.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si