Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Elena Udrea, în lacrimi, în așteptarea deciziei

Cererea de extrădare din Bulgaria a Elenei Udrea este analizată chiar in aceste momente de o instanță din Bulgaria. Fostul ministru al turismului și-a petrecut noaptea în arest, după ce a fost reținută de autoritățile dn țara vecină, în timp ce înerca să fugă din țară.

Georgiana Balaban,

Elena Udrea, în lacrimi, în așteptarea deciziei.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din moment în moment, Elena Udrea va afla decizia tribunalului din Bulgaria daca va fi sau nu extrădată după ce procurorii au reținut-o pentru 72 de ore.

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Elena Udrea?! Fostul ministru al turismului și-a petrecut nopțile în arest

Udrea fost a fost adusă şi ieri în faţa instanţei, dar pentru că nu s-a găsit un translator în timp util, procesul a început cu o amânare.

Citeste si: Prima imagine cu Elena Udrea după reținerea ei în Bulgaria

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Elena Udrea ar fi vrut să plece în Dubai

Elena Udrea a intrat în sala de judecată în urmă cu câteva ore fără să facă nici un comentariu.
Dacă instanța decide azi punerea în executare a mandatului, Elena Udrea are dreptul să atace decizia în termen de 3 zile, iar apelul va fi judecat la Sofia de un complet de 3 judecători.

Udrea are dreptul sa facă apel până marți (12 aprilie), dar reținerea ei expiră luni, la 18:30.

Citeste si: VIDEO- Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”

Blondina si-a petrecut noaptea dupa gratii. Udrea ieșise din țară joi dimineață, cu câteva ore înainte ca Instanța Supremă din România să decidă că aceasta trebuie să execute pedeapsa de 6 ani de închisoare din dosarul Gala Bute.

Citeste si: Cum a reacționat Traian Băsescu atunci când a aflat că Elena Udrea a fost arestată: „N-am vorbit, n-am avut cum”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI