Close sidebar
Close sidebar

Decizie in cazul femeii din Dolj care si-a ucis copilul. Medicii legisti n-au avut de ales

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au cerut instantei ca Irina Plesa sa fie internata intr-un spital de specialitate.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia din Dolj care si-a omorat copilul in varsta de 3 ani nu o sa ispaseasca pedeapsa cu inchisoarea. Oamenii legii au decis ca femeia care considera ca fiul ei este "diavolul" nu a avut discernamant in momentul in care a comis crima, conform Observator.tv.
 
Irina Ina Plesa, in varsta de 33 de ani, a fost supusa unei expertize psihiatrice, iar medicii legisti de la Institutul Mina Minovici au stabilit ca femeia nu avea discernamant in momentul in care a savarsit fapta. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au cerut instantei ca Irina Plesa sa fie internata intr-un spital de specialitate. 
 
Irina Ina Plesa a fost eliberata din arest la sfarsitul lunii august. In noaptea de 22 spre 23 iulie femeia si-a sugrumat copilul in varsta de 3 ani, in timp ce sotul sau se afla in alta camera alaturi de ceilalti copii ai cuplului.  

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI