Restaurantul „Oma's Küche” (n.red.: Bucataria bunicii) a inceput sa fie din ce in ce mai cunoscut in Germania dupa ce proprietarul a luat decizia de a interzice accesul copiilor sub 14 ani in timpul cinei.

Proprietarul restaurantului, Rudolf Markl, spune ca s-a gandit de multa vreme la aceasta decizie „Am ajuns intr-o situatie in care iti spui ca «asta nu mai poate continua»" a declarat acesta citat de DPA.

Ultima picatura, potrivit lui Markl, a fost dupa ce cativa copii neastamparati au deteriorat nu doar vesela restaurantului ci si cateva rame foto antice. Markl si-a dat seama de problema inainte de asta, dupa ce mai multi copii ii enervau pe ceilalti oaspeti tragand de fetele de masa sau aruncand in jur paharele de vin, asta in timp ce parintii lor doar priveau.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Proprietarul mai spune ca parintii erau constienti de ce se intampla insa tot ce faceau era sa „zambeasca si sa continue sa manance, fara sa le pese”. Totodata acesta explica ca decizia de a interzice accesul copiilor dupa ora 17.00 nu este indreptata impotriva celor mici ci asupra parintilor ignoranti „care nu-si pot controla copii”. Desi decizia lui Markl a starnit multe critici atat in mass-media cat si pe Internet, initiativa a fost laudata de alti patroni de restaurante.

Acesta mai mentioneaza ca restrictia asupra copiilor va oferi o „oaza de liniste” pentru clienti.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si