Close sidebar
Close sidebar

Decizie radicală a profesorului de sport de la Jean Monnet condamnat la închisoare pentru că ar fi întreținut relații intime cu o elevă!

Dan Vișan a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare după ce, în 2011, a întreținut relații intime cu o elevă de la Jean Monnet.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

În decembrie 2011, Dan Octavian Vișan, profesor de sport la Liceul “Jean Monnet” din Capitală, a fost acuzat ca a intreținut relații intime cu Oana Racoviță, o elevă de-a lui, în timpul unei excursii cu școala la Predeal. Scandalul uriaș izbucnit s-a terminat cu un proces la finalul căruia, în octombrie 2013, Vișan a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și la plata unei despăgubiri simbolice, de un leu, către Oana.

Respecializat, după ce s-a lăsat de profesat, Dan Vișan a fost pentru o perioadă portar la un hotel din nordul Capitalei, după care s-a concentrat pe slujbe sezoniere. Zilele trecute, Dan Vișan și-a anunțat amicii că va recurge la o schimbare radicală de look.  ”Gata barba si pleata jos”, a notat Dan înainte să se așeze în scaunul frizerului.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI