Polițiștii se pare că l-au reținut pe Florin Salam, în această dimineață. Măsura a fost luată de autorități după efectuarea perchezițiilor la domiciliul manelistului, în baza dosarului în care este acuzat de înșelăciune.

Florin Salam, reținut de autorități

În urma unor percheziții realizate la locuința manelistului Florin Salam, autoritățile au decis reținerea acestuia. Perchezițiile domiciliare au fost efectuate în baza dosarului în care Florin Salam este acuzat de înșelăciune, potrivit antena3.ro.

Cântărețul a fost dus la Secţia 2 Poliţie Bucureşti. După efectuarea audierilor, s-a decis reținerea manelistului pentru o perioadă de 24 de ore. Florin Salam urmează să fie prezentat procurorului de caz, care va decide dacă îl va duce în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior.

Citește și: VIDEO- Florin Salam a fost dus cu mandat la Poliția Târgoviște pentru a fi audiat într-un dosar în care e acuzat de înșelăciune. Ce a declarat manelistul?

florin salam

Florin Salam se pare că a fost reținut de autorități

[Sursa foto: Facebook- Florin Salam]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro. În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți.

Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Autoritățile au efectuat percheziții domiciliare și în cazul altor două persoane, suspecta în același caz de înșelăciune.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de înșelăciune. 

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni  de înșelăciune.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată în comunicatul transmis de autorități. 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si