Șoferița care a ucis sâmbătă cele două fetițe din cartierul Andronache a fost lăsată de Judecătoria Sectorului 2 în libertate, sub control judiciar, potrivit surselor G4Media.ro.

Șoferița de 57 de ani din București care a provocat accidentul groaznic de sâmbătă, în urma căruia au murit două fete de 6 și 21 de ani fusese reținută pentru 24 de ore, luni după-amiază. Femeia a fost, ulterior, prezentată judecătorilor pentru arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile, dar judecătorii au considerat că nu merită să stea după gratii.

Citeste si: Dialogul halucinant dintre agresorul de la Onești și Poliție. Primele imagini

Femeia a mințit că nu a consumat alcool

Rezultatele analizelor au arătat că șoferița consumase alcool înainte de a se urca la volan. Femeia a fost audiată luni după a miază la Brigada Rutieră a Capitalei, în prezența procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2.

Femeia a fost dusă cu mandat la audieri, fiind ridicată de acasă de către polițiști.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

accident andronache
Accident Andronache. Șoferița a mințit că nu a consumat alcool

La audieri ea ar fi declarat că a avut o criză de strănut și de aceea a apăsat cu putere pedala de accelerație. La primele audieri, ea ar fi declarat că a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație, întrucât nu șofa prea des, și negase că ar fi consumat alcool.

Femeia, în vârstă de 56 de ani, a fost agresată la locul accidentului și ar fi suferit un șoc.

De aceea anchetatorii au lăsat-o în libertate după primele audieri.

Citeste si: Ce a transmis tatăl uneia dintre fetele ucise pe trotuar. Mărturii emoționante: „Au vrut să se omoare între ei”

Citeste si: Ce a transmis tatăl uneia dintre fetele ucise pe trotuar. Mărturii emoționante: „Au vrut să se omoare între ei”

Cele două fete, de 6 şi de 20 de ani, au murit sâmbătă strivite de maşina condusă de ea. Potrivit imaginilor de pe o cameră de supraveghere, mașina nu a dat nicio clipă impresia că ar fi intrat în frânare, ci dimpotrivă, accelerează.

Fetița de 6 ani a murit în drum spre spital, iar tânăra de 20, cu multiple traumatisme, cu hemoragie internă, a intrat în stop cardiorespirator înainte de a intra în operaţie şi a fost declarată decedată după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si