Tip controversat, iubit si, totodata, hulit, preotul cantaret Cristian Pomohaci a dat, in urma cu trei ani, o declaratie care a socat pe toata lumea!

Aflat la un spectacol in localitatea sa natala, Rebrisoara, din apropiere de Targu Mures, Pomohaci a interpretat cateva colinde, apoi, a tinut si o mica slujba pe scena, spre marea satisfactie a celor aflati in public, care pur si simplu il divinizau! Toti ii urmareau fiecare gest si orice spunea preotul li se parea extraordinar, inclusiv in momentul in care acesta a inceput sa vorbeasca despre felul sau de a vedea viata!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

“Sunt mai lacom si mai rau decat unul care nu are atat cat am eu. Il iubesc mai mult pe Dumnezeu, imi doresc sa am mai mult si sa pot da celor din jurul meu.

In rest eu nu sar dogmele ortodoxe romane, nu sar peste cal, nu exagerez in nimenic ”, a spus atunci Pomohaci, in ropotele de aplauze ale unor oameni in delir, care vedeau in el, la vremea respectiva, o persoana cu har si cu suflet mare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si