Prima data, latifundiarul din Pipera a incins spiritele in momentul in care a spus din senin, fara sa fie intrebat de nimeni, ca i s-a propus sa preia pe Dinamo, rivala de o viata a Stelei!

“Acum doua luni, am fost intrebat daca vreau sa devin actionar principal al “cainilor”, iar pretul era unul bun! Insa nu am vrut, ar fi fost o nedreptate daca investeam.

Dinamo este un simbol si trebuie sa fie preluat de cineva care sa reprezinte culorile clubului. Are mii de suporteri si nu ar fi fost corect fata de ei. In ciuda faptului ca, de multe ori, ma ciondanesc cu Dinamo, eu respect echipa, nu are nimeni coregrafie ca acolo! Eu ma iau de fani, dar ma oftic, ma atac cand vad coregrafiile lor. Mor de oftica si fac haz de necaz”, a spus Gigi la PROX.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Foto: antena3

Pe de alta parte, desi nu a vrut sa o preia pe Dinamo, Becali a mai facut o declaratie socanta! El a dezvaluit un lucru pe care nici cei mai apropiati prieteni nu il stiau!

“Am jucat in tinerete la Dinamo!!! Este adevarat ca doar trei-patru luni! Insa, niciodata nu am fost suporter infocat,n-am avut microbul fotbalului! Am bagat bani in Steaua pentru afaceri si pentru a ma face cunoscut”, a recunoscut controversatul Gigi Becali la acelasi post de televiziune!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si