Încă de la debutul sezonului 4 al emisiunii ”Puterea Dragostei”, părea că între Radu și Adriana se naște o idilă. însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar orgoliile și dorința de a fi cel mai bun le-au cam schimbat planurile.

Vor reveni Radu și Adriana la sentimente mai bune, este întrebarea tuturor fanilor

Radu le-a răspuns fanilor la o serie de întrebări, după cum era de așteptat majoritatea întrebărilor au fost legate de presupusa lui relație cu Adriana.

Radu a declarat: ” Dacă Adriana caută afirmare pe spatele meu, ar trebui să caute în altă parte, și să-și vadă de lungul nasului.”

Citeste si: Fosta iubită a lui Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostită

” Adriana joacă la victimizare”, a spus Radu

Antipatiile și strategiile au ieșit la iveală încă din prima săptămână. ”Cred că m-am consolat cu ideea că sunt unele persoane care au venit aicidoar pentru faimă și social media.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Un magnat danez a interzis prin testament ca monedele sale să fie vândute timp de 100 de ani. Familia a aflat acum cât valorează- antena3.ro

Radu, a intrat în casa ”Puterea Dragostei”, în martie și a făcut senzație. Atunci a invitat-o la dans pe frumoasa Seya. Atunci Radu a declarat despre el :” „Sunt din București, sunt antrenor de fotbal! Am 24 de ani, am jucat la Liga II, la Liga III, sunt zodia Fecioară.”

Radu este concurentul sezonului 3 ”Puterea Dragostei”, care a rămas și în sezonul 4, cu speranța că de această dată își va întâlni sufletul pereche.

Rămâne de văzut dacă Adriana și Radu vor îngropa securea războiului și vor forma un cuplu.

Citeste si: Ricardo de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a pierdut meciul cu Iancu Sterp


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si