Close sidebar
Close sidebar

Declarația șocantă a Alexandrei de la Puterea Dragostei: ”Nu mai vorbim...”

Câștigătoarea sezonului trei al emisiunii Puterea Dragostei, Alexandra, a făcut primele declarații după despărțirea sa de Codruț. Tânăra a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat și ce se întâmplă în acest moment cu relația dintre ei doi.

Andreea Bolocan,

Alexandra a spus adevărul

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zilele trecute, pe o pagina de Instagram, au apărut detalii referitoare la relația dintre Alexandra și Codruț, care se pare că nu este una tocmai bună. Cei doi au încheiat relația de iubire la scurt timp după terminarea emisiunii de pe Kanal D, Puterea Dragostei.

Codruț de la Puterea Dragostei, acuzat de infidelitate

Joia trecută, 9 septembrie 2021, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Pe internet a apărut informația conform căreia Alexandra este cea care a pornit conflictul, acuzându-l pe Codruț de infidelitate, în urma unor ieșiri ale lui în oraș, însă decizia de a pune capăt relației i-a aparținut lui Codruț.

Citeste si: Maria, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei" sezonul 3, face dezvăluiri uluitoare după despărțirea de Marinescu

În cele din urmă, se pare că Alexandra a decis să vorbească despre ceea ce se întâmplă la momentul actual în relația ei. Pe contul său de socializare, în urmă cu doar câteva ore, a postat un mesaj în care susține că nu a decis să vorbească până acum despre acest subiect, întrucât nu știa dacă este o despărțire oficială. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mai mult decât atât, foștii concurenți de la Puterea dragostei, Alexandra și Codruț, s-au certat, iar de două zile nu mai vorbesc. Încă nu se știe exact dacă aceștia au decis să pună punct sau nu relației, ținând cont de ultimele declarații făcut de Alexandra

Alexandra și Codruț

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mariana, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri din culise. "Sunt împreună doar de fațadă"

”Nu mai vorbim de două zile”

”Dragilor, am primit foarte multe mesaje cu întrebarea: ”Te-ai despărțit de Codruț?”. Ei bine, dragilor, a venit momentul să vă dau câteva explicații.

Da, este adevărat, eu cu Codruț ne-am certat și într-adevăr nu mai vorbim de două zile, dar nu o pot numi încă despărțire deoarece nici eu nu știu ce se întâmplă de fapt. Încă sper să se rezolve totul, tocmai de aceea nu am făcut niciun pas încă. Îmi doresc din tot sufletul să vă explic toată situația, dar momentan nu se poate. În momentul în care voi fi sigură de ceea ce urmează, vă promit că voi veni în fața voastră cu mai multe explicații”, a scris Alexandra pe pagina sa oficială de Instagram.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI