Casemiro Foto: Facebook

Casemiro se afla la un pas de sferturile de finala ale Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia! Brazilia va da piept cu Mexic si spera ca, azi, sa ii faca pe toti sud-americanii fericiti!

Casemiro Foto: Facebook

Casemiro, decalaratia care a socat lumea fotbalului la CM din Rusia 2018! "De unde sa dam bani de saltea"

Inainte de partida insa, vedeta "carioca" a dat o serie de declaratii surprinzatoare legate de perioada in care era doar un copil, dezvaluiri prin care a impresionat intreaga lume. “ In copilarie, am crescut intr-o familie atat de saraca incat nu aveam nici macar un pat pe care sa ne odihnim noaptea. Am dormit direct pe podea, de unde sa dam bani pe saltea?”, a spus starul lui Real Madrid.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Casemiro Foto: Facebook

Casemiro a trait intr-un cartier modest, doar cu mama si fratii lui! Fotbalul insa l-a ajutat sa supravietuiasca si, incet, incet, i-a asigurat un trai decent in adolescenta! Apoi, fundasul de fier al Braziliei a fost remarcat de specialistii sportului cu balonul rotund si, in scurt timp, a ajuns la Real Madrid, cel mai galonat club din lume, acolo unde este platit, acum, ca un imparat!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si