Declarație pe proprie răspundere. ”Astăzi am primit amenda de la Politia Aiud, d-nul agent Negru, pe motiv că nu am scris în declaraţie ora deplasării. Nu există în declaraţia pe proprie răspundere aşa ceva. Au mai trecut oameni pe stradă, nu au fost controlaţi, în amendă spunându-se că nu a fost nici un om pe drum. Asta pentru că am fost după alimente.

Citeste si: Ordonanța Militară 8 explicată punct cu punct. Document oficial

Declarație pe proprie răspundere. Amenda este de 2.000 de lei. Asta face Poliţia Aiud! După ce ni s-a fotografiat declaraţia, ni s-a spus că suntem liberi şi că este totul în regulă. Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni? Acest domn poliţist cu buletinul în mână nu poate calcula câţi ani avem.

Declarație pe proprie răspundere

Citeste si: Imagini incredibile cu românii veniți din străinătate aflați în carantină la hotel! Au dat petrecere cu palincă și manele: “Toţi suntem pe sistem. Nu există niciun virus aici” VIDEO

Ordonanţa militară din amendă e dată pentru persoane peste 65 ani. Ps. Soțului meu i s-a emis aceeaşi amendă, în valoare de 2.000 lei. Aproape 1.000 euro pentru că aveam totul în regulă”, a scris o localnică din Aiud, joi, pe reţeaua de socializare Facebook.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Declarație pe proprie răspundere

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arată o declarație pe propria răspundere a unui rrom din Țăndărei, orașul izolat de coronavirus! Ce scrie pe ea! Nici nu știi dacă să râzi sau să plângi!

Declarație pe proprie răspundere. Polițiștii susțin că familia a umblat prin tot orașul pentru cumpărături de bază, dar în mașină avea un singur pachet de sticksuri, scrie mediafax.ro.

Declarație pe proprie răspundere: Cum se completează corect


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si