Close sidebar
Close sidebar

Declaratie socanta a lui Messi in Rusia! “Nu imi amintesc sa fi suferit asa de mult niciodata”

Vedeta fotbalului mondial a spus ce a simtit la meciul Argentina-Nigeria

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Meciul interzis cardiacilor la CM din Rusia dintre Argentina si Nigeria, incheiat cu victoria “pumelor” cu 2-1, a fost extrem de solicitant pentru Lionel Messi!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

De altfel, ca niciodata, dupa accederea in optimi, starul argentinian a tinut sa declare ca au fost cele mai solicitante 90 de minute din cariera lui de jucator.

“Stiam ca vom reusi sa ne calificam, insa nu credeam ca asa chinuit! Am controlat prima repriza, am avut posesia si nu am putut sa marcam. Apoi a venit acel penalty din care Nigeria a egalat si lucrurile s-au complicat. Ne-am luptat cu nervii, gandurile si graba de a ataca, in cautarea golului, care, spre norocul nostru, a venit in final! Victoria a venit ca o usurare pentru toti.

Nu imi amintesc sa fi suferit asa de mult nicioada”, a dezvaluit Messi dupa meci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI