Marius a înjunghiat un bărbat, i-a furat maşina, iar apoi a făcut 10 victime. A dat în viteză cu autoturismul peste doi bărbaţi pe şoseaua de centură a Brăilei, iar apoi a mers cu bolidul şi a intrat în mall-ul din localitate.

Deşi rudele spun că băiatul este unul cu un trecut violent, tatăl lui spune că nu fiul lui este de vină şi că cineva i-a pus droguri în alcool.

"Noi n-am avut nicio treabă niciodată cu băiatul ăsta. El lucra de trei ani în Anglia şi acum a venit pentru o săptămână acasă să ne ajute. A fost sâmbătă seara în club, iar duminică de dimineaţă a ajuns acasă. Nu era deloc schimbat. Eu vă spun sigur că pe el l-a drogat cineva. El este un copil minunat care ne ajută financiar. Cineva a băut cu el şi a vrut să îşi bată joc de el. I-a pus droguri în băutură. Eu nici nu ştiu de ce a vrut să cumpere acea maşină. Noi avem maşină, iar el azi trebuia să plece înapoi la muncă. După ce am auzit de incident, am vrut să vorbesc cu el, dar a trecut pe lângă mine ca un robot. Nu mă cunoştea, nu reacţiona. Era tranchilizat. Băiatul ăsta îmi pupa picioarele de cuminte ce era", a spus tatăl tânărului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totuşi, într-un interviu acordat pentru Ştirile Kanal D, mătuşa lui a spus că băiatul avea tot timpul un comportament dubios. "Era violent. L-a bătut pe fratele meu acum câteva zile. Îi plăcea să bea. Nu te înţelegeai cu el. A rămas şi repetent de câteva ori. Renunţase la şcoală de la 13 ani.", a spus femeia.

Imagini cu bărbatul încătuşat, dar şi detalii despre acest caz, ai diseară în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si