Close sidebar
Close sidebar

Declaraţii halucinante ale tatălui băiatului care a terorizat Brăila: "Cineva l-a drogat. Nu ne recunoştea. Era tranchilizat. Nu e de vină pentru nimic!"

Un tânăr a terorizat ieri Brăila. A băut, a plecat să cumpere o maşină, dar apoi totul s-a transformat în ceea ce uni ar putea numi un adevărat atac terorist.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marius a înjunghiat un bărbat, i-a furat maşina, iar apoi a făcut 10 victime. A dat în viteză cu autoturismul peste doi bărbaţi pe şoseaua de centură a Brăilei, iar apoi a mers cu bolidul şi a intrat în mall-ul din localitate.

Deşi rudele spun că băiatul este unul cu un trecut violent, tatăl lui spune că nu fiul lui este de vină şi că cineva i-a pus droguri în alcool. "Noi n-am avut nicio treabă niciodată cu băiatul ăsta. El lucra de trei ani în Anglia şi acum a venit pentru o săptămână acasă să ne ajute. A fost sâmbătă seara în club, iar duminică de dimineaţă a ajuns acasă. Nu era deloc schimbat. Eu vă spun sigur că pe el l-a drogat cineva. El este un copil minunat care ne ajută financiar. Cineva a băut cu el şi a vrut să îşi bată joc de el.

I-a pus droguri în băutură. Eu nici nu ştiu de ce a vrut să cumpere acea maşină. Noi avem maşină, iar el azi trebuia să plece înapoi la muncă. După ce am auzit de incident, am vrut să vorbesc cu el, dar a trecut pe lângă mine ca un robot. Nu mă cunoştea, nu reacţiona. Era tranchilizat. Băiatul ăsta îmi pupa picioarele de cuminte ce era", a spus tatăl tânărului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Totuşi, într-un interviu acordat pentru Ştirile Kanal D, mătuşa lui a spus că băiatul avea tot timpul un comportament dubios. "Era violent. L-a bătut pe fratele meu acum câteva zile. Îi plăcea să bea. Nu te înţelegeai cu el. A rămas şi repetent de câteva ori. Renunţase la şcoală de la 13 ani.", a spus femeia.

Imagini cu bărbatul încătuşat, dar şi detalii despre acest caz, ai diseară în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI