In aceasta dimineata, el a venit la capela, iar langa sicriul sotiei sale a facut marturisiri dureroase.  "Eu nu mor pana nu fac dreptate pentru fata mea! Eu nu-mi dau sufletul pana nu scot adevarul, ce s-a intamplat cu fata mea. Mama ei nu a mai rezistat. Durere de mama! 7 ani de zile sa-ti plangi copilul. A cedat! Eu sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa nu cedez”, a spus el plangand.

Madalina Manole a fost gasita moarta in dimineata zilei de 14 iulie 2010, dupa ce bause un pahar cu furadan, o substanta extrem de toxica. Parintii artistei au sustinut mereu ca fiica lor a fost omorata, si ca vinovat ar fi chiar sotul ei, Petru Mircea. S-au razboit cu acesta prin tribunale, insa nu au obtinut ceea ce-si doreau. Mai mult chiar, Petru Mircea, drept razbunare, nu i-a lasat sa-si mai vada nepotul, care avea doar un an si un pic la moartea Madalinei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi parinti, suferinzi, si-au petrecut ultimii ani plangandu-si fiica si stringandu-si dorul de nepot. Eugenia Manole a murit sambata seara cu sufletul incarcat de aceste dureri.

Acesta este motivul pentru care si acum, la capataiul sotiei moarte, Ion Manole are cuvinte pline de ura pentru fostul sau ginere.  "Daca vine (n.r. Petru Mircea) la inmormantare, fac crima"

Batranul a povestit si cat de grele au fost ultimele

luni pentru sotia sa. Femeia, bolnava de cancer, fusese operata la coloana la sfarsitul anului trecut.  "Cat a fost acasa, eu ama vut grija de ea. O intorceam in pat, o spalam. A fost sotia mea, nu puteam sa las baiatul sa se ocupe de asta. Acum, nu mai este. Nu a mai rezistat",  ne-a spus plangand Ion Manole. 

Eugenia Manole a murit sambata seara, in spitalul din Ploiesti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si