Un accident cumplit  a avut loc noaptea trecută în Cobadin. Două fete în vârstă de 13 și 16 ani au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Persoana care se afla la volanul mașinii era un minor de 16 ani. Mătușa lui face acum primele declarații.

Citește si: Un nou accident pe ”Drumul Morții”

Ana și Daniela au avut parte de un sfârșit cutremurător. Ele au murit în urma unui accident rutier produs noaptea în Cobadin. La volanul autoturismului se afla un băiat de 16 ani, pasionat de mașini și motoare. Tânărul a furat cheile mașinii mătușii de pe masă, apoi a plecat cu autoturismul la plimbare. Imediat a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, iar fetele au murit în urma impactului. Băiatul se află la spital, în stare gravă.

Mătușa adolescentului este în stare de șoc

Tânărul a fost crescut de către mătușa și tatăl său, după ce mama l-a abandonat. Mătușa este șocată și spune că el nu a mai recurs la astfel de gesturi. Din spusele mătușii reiese că băiatul a mai avut un accident, dar cu motorul. Se pare că adolescentul este pasionat de mașini și motoare.

Citește si: Asistentă rănită după accident cu ambulanța

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Aveam cheile înăuntru în casă. Nu știu când a intrat, când le-a luat. Am un Golf IV. Nu a mai avut astfel de tentative. A mai avut un
accident cu scuterul. Fratele meu este tatăl. Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni.

Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit și eu acum. Mi-au spus că este în comă. Adevărul nu putem să îl știm. Nu mai avea frați. Era singur’’, a declarat mătușa băiatului.

În prezent, tânărul se află în comă la spital. Tatăl lui stă cu el și speră la o minune. Adolescentul nu se află la primul accident rutier.

Citește si: Alertă în Capitală: Un incendiu a izbucnit la Spitalul Fundeni. O asistentă medicală a suferit arsuri 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Chiar mătușa lui spune că tânărul a mai avut un accident cu motoul, însă nu au existat victime. Acum, familia băiatului așteaptă să vadă cum decurge starea lui de sănătate, iar familiile fetelor se pregătesc de înmormântare.

Citește si: Ea este tânăra care a murit după ce a fost lovită de tramvai, în Capitală! Ionela s-a stins cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si