Mama lui Zuleam Costinel Cosmin, unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner, a făcut dezvăluiri șocante. Femeia crede cu adevărat că el este vinovat. 

"Eu cred că el a făcut-o", sunt cuvintele devastate de durere ale mamei.

Mai multe informații sunt oferite de Teo Argint, jurnalist Stirile Kanal D.

Declarații năucitoare ale mamei lui Zuleam, suspect în cazul crimei lui Adrian Kreiner. Ce a dezvăluit femeia?

Mama lui Zuleam Costinel Cosmin, suspect în cazul crimei lui Adrian Kreiner, a făcut declarații șocante. Femeia a mărturisit, îndurerată, că își consideră fiul capabil de crimă.

"Eu cred că el a făcut-o", a mărturisit mama despre posibilitatea ca fiul ei să-l fi ucis pe afaceristul din Sibiu.

Se pare că femeia nu comunica des cu fiul său. Zuleam Costinel Cosmin muncea în Belgia, de mai mulți ani, iar convorbirile dintre cei doi, mamă și fiu, erau rare. Mama presupusului criminal a mărturisit că fiul ei a făcut închisoare pentru droguri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Primele declarații ale lui Laurențiu Lacatusu, cel asupra caruia au existat suspiciuni în cazul uciderii afaceristului din Sibiu: ”Sunt nevinovat”

"A avut o pușcărie pentru droguri", a mai declarat femeia.

Potrivit mamei suspectului, acesta era căsătorit. Familia lui Zuleam Costinel, soția și copilul, ar fi stabilită în Tulcea.

Zuleam este de negăsit

Zuleam Costinel Cosmin, în vârstă de 31 de ani, este unul dintre suspecții din cazul jafului și a asasinării afaceristului Adrian Kreiner. În acest moment, presupusul criminal este de negăsit, iar Poliția Română a emis un mandat de urmărire pe numele lui. 

Ghiță Laurențiu și Minae Marian sunt, de asemenea, presupuși criminali în cazul crimei de la Sibiu. Cei doi au fost prinși de autorități în cursul zilei trecute, pe teritoriul Germaniei. 

Tribunalul Sibiu a emis, pe numele celor trei, mandate de arestare preventive pentru 30 de zile. Cei trei bărbați sunt acuzați de comiterea infracțiunii de omor și a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

În data de 6 noiembrie, trei bărbați au intrat în casa afaceristului Adrian Kreiner, din Sibiu. În living, bărbații l-au observat pe afacerist. Pentru a-l obliga să dezvăluie unde are banii, bărbații l-au torturat mai multe zeci de minute. Cei trei au amenințat-o cu arma pe fata lui Adrian Kreiner. Infractorii au furat bunuri în valoare de 200.000 de euro. Din cauza torturii suferite, Adrian Kreiner a murit pe patul spitalului, pe data de 7 noiembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si