Close sidebar
Close sidebar

Ce reacție a avut profesoara elevului mort la Năvodari: „Urma să fie ascultat”

Profesoara elevului din Năvodari care s-a sinucis din cauza notelor mici a reacționat imediat. Femeia a mărturisit că elevul urma să fie ascultat.

Georgiana Balaban,

Ce a declarat profesoara din Năvodari.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Profesoara elevului de 15 ani din Năvodari a  oferit primele declarații. Cadrul didactic a discutat despre situația pe care o avea minorul la școală. Conform profesoarei, care este și directoarea unității de învățământ, adolescentul era „bine educat” și nu ar fi fost în situația de a rămâne repetent.

Citeste si: A murit unul dintre cei mai mari regizori români de teatru

Profesoara din Năvodari a avut prima reacție, după sinuciderea elevului său de 15 ani. Băiatul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza notelor mici la școală, dar directoarea Școlii gimnaziale „Tudor Arghezi” din Năvodari, Violeta Bodolică, susține că nu avea motiv să recurgă la acest gest.

Citeste si: Caz neașteptat la școală: o profesoară a postat din greșeală imagini deocheate, noaptea. Pozele au devenit virale

De ce s-a sinucis elevul, de fapt

Violeta Bodolică a anunțat că, deși situația lui la școală nu era una strălucită, elevul nu rămânea repetent.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Un copil foarte cuminte. Liniștit, bine educat. Nu am avut niciun fel de problemă cu el în cee ace privește disciplina. Mici probleme au existat la învățătură. Nu erau niște probleme de neremediat. Asta vreau să vă spun.
El nu rămânea repetent.

Nu avea un motiv să facă gestul acesta necugetat.
Urma să fie ascultat. Sâptămâna viitoare începe semestrul doi și își putea încheia situația”, a declarat directoarea Școlii gimnaziale ”Tudor Arghezi” din Năvodari, Violeta Bodolică, pentru ziuaconstanța.ro.

Citeste si: Marocanul, suspectat pentru uciderea celor doi studenți din Iași, a fost internat la psihiatrie. Avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi susține că este nevinovat

Marți dimineață, oamenii legii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost anunțați de existența, sub podul feroviar din orașul Năvodari, a unei persoane decedate prin spânzurare.

Minorul de 15 ani s-a omorât ieri dimineață.

[Sursa foto: Poliția Română]

Ajunsă la fața locului, poliția a constatat decesul și l-a identificat pe băiatul de 15 ani, din Năvodari. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Citeste si: Ei sunt cei doi frați din Suceava găsiți morți în baie. Îngrozitor cum i-a găsit tatăl lor: "Unul era în duș, unul la chiuvetă"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI