Close sidebar
Close sidebar

Declarații șocante în cazul fetiței de 10 ani din Tulcea, însărcinată în luna a cincea: ,,Mama nu pare să fie îngrijorată. Zice că totul e în regulă”

Primărița comunei Valea Nucarilor, din județul Tulcea, în care o elevă de 10 ani este însărcinată în luna a cincea după un act sexual cu un băiat de 16 ani, povestește că situația în care se află minora ,,a plecat de la o joacă” și că mama ,,nu pare să fie îngrijorată”.

Alexandra Costea,

Declarații șocante în cazul fetiței de 10 ani din Tulcea, însărcinată în luna a cincea: ,,Mama nu pare să fie îngrijorată. Zice că totul e în regulă”

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria Lenţa, edilul comunei Valea Nucarilor, unde fetița este elevă în clasa a IV-a, a declarat în presă că minora este ,,rușinată” de ceea i se întâmplă. 

Citeste si: Proteste ample au loc în Polonia, după ce o tânără a decedat pentru că i s-a refuzat avortul

,,Mama nu pare să fie îngrijorată. Zice că totul e în regulă”

„Dintr-o anchetă socială făcută de noi reiese că totul a plecat de la o joacă dintre ea și un tânăr de 15-16 ani. Am înțeles de la mamă că sunt rude. Nu știu exact.

Fetița a fost plecată la rude în alt sat și acolo s-a întâmplat. Mama spune că a fata a fost la un medic în Tulcea.

Nu a precizat numele medicului și nu știm dacă e așa sau nu. Mama nu pare să fie îngrijorată. Zice că totul e în regulă. Că fata este sănătoasă. Am vrut să vorbesc cu fata, dar ea nu a vrut. Fetița nu mai merge la scoala pentru că îi este rușine. Am văzut-o un pic, a ieșit în pragul ușii, dar a plecat. Monitorizăm situația prin asistentul comunitar. Încercăm să o ducem la un medic, dar să vedem dacă reușim.
Este greu să facem asta fără voia familiei”
, a declarat primărița.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Autoritățile s-au sesizat în cazul minore, după ce aceasta a renunțat să mai meargă la școală. Copila provine dintr-o familie de etnie rromă care are şapte copii.

Medicii au sesizat că sarcina este înaintată şi au decis ca fata de 10 ani să o ducă la capăt, sub atenta supraveghere a specialiştilor. Între timp, poliţiştii au aflat că tatăl ar fi tot un minor, un băiat în vârstă de 16 ani.

Poliția a deschis dosar de cercetare penală în acest cazul minorei.

„În cursul lunii august anul curent, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră din localitatea Agighiol jud. Tulcea ar fi întreținut relații sexuale cu un alt minor în vârstă de 16 ani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor faptă prevăzută și pedepsită de articolul 220 Cod penal, cercetările efectuându-se sub directa îndrumare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea", a informat IPJ Tulcea.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: O femeie însărcinată în 5 luni s-a urcat băută la volan. A intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat din Mamaia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI