Tatăl uneia dintre fetele ucise pe trotuarul din cartierul Andronache a vorbit. El afirmă că femeia de la volan și soțul ei se certau groaznic, iar intenția era de a se sinucide.

Citeste si: Accident grav în Capitală! Un şofer s-a izbit cu maşina în gardul unui imobil și a accidentat doi minori

Bărbatul din cartierul Andronache rupe tăcerea. Părintele distrus de durere a mărturisit că șoferița a vrut să se sinucidă.

Tatăl uneia dintre fetele ucise a declarat că șoferița și soțul ei s-ar fi certat pe drumul spre casă, iar femeia ar fi vrut să se izbească intenționat de ceva dur. Astfel, ea dorea să încheie socotelile cu viața, alături de soțul ei.

Tatăl îndoliat din cartierul Andronache face lumină în cazul cumplit

Bărbatul a făcut aceste mărturii chiar în fața locuitorilor din cartier, dar și a edilului Sectorului 2, Radu Mihaiu, care a venit la fața locului pentru a discuta cu oamenii revoltați.

„Ea mi-a omorât copilul, și i-a dat drumul, și ei nu îi face dosar penal, îi face fratelui fetei care a murit. Ea nu a pierdut controlul volanului, s-au certat pe drum, și au vrut să se omoare ei doi, dar au murit două vieți, doi pui nevinovați. E o criminală. Nici nu a fost accident, s-au certat ei și au vrut să se omoare. Mi-au omorât copilul, singurul copil, m-am chinuit mult să îl fac.

Vrem să se facă dreptate”, a spus, printre lacrimi, tatăl uneia dintre copilele ucise.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Polițist de la Rutieră,ucis într-un grav accident de circulație

Primarul Radu Mihaiu a fost și el prezent la locul faptei. El a venit să discute cu locatarii cartierului Andronache. Oamenii sunt revoltați și cer să se aplice limitatoare de viteză pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete niciodată.

Accidentul teribil a avut loc sâmbătă după-amiază. Totul s-a întâmplat în în cartierul bucureștean din Sectorul 2. O femeie de 56 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, izbind în plin două copile de 21, respectiv 6 ani, care se jucau pe trotuar.

declarații tată îndoliat cartier andronache
Accidentul devastator din cartierul Andronache.[Sursa foto: google]

Conform spuselor femeii, dar și a analizelor prelevate de IML, femeia ar fi avut un puseu de strănut puternic, motiv pentru care a încurcat pedalele mașinii pe care o conducea, însă avea și o alcoolemie în sânge de 0,60 ml.

Citeste si: Durere de nedescris! Familia fetiței ucisă de o șoferiță neatentă în cartierul Andronache face declarații cutremurătoare: "Peste două săptămâni era ziua ei.."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si